Puncte de fidelitate

 Punctele de fidelitate sunt oferite bonus clientilor Marty Restaurants la fiecare produs achizitionat prin intermediul siteului www.martyrestaurants.com, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor.


Informatii generale:

• Fiecare* produs beneficiaza de un anumit numar de puncte fidelitate, care se vor adauga in contul dvs. de client in momentul achizitionarii unui produs.

.

 

• In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand CLICK  pe  PUNCTE DE FIDELIATATE afisat in meniul dvs de client.

 


• Imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 1 RON (330 puncte), le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site, direct din cosul de cumparaturi.

 

 
Detalii si regulament folosire:

- Pentru fiecare leu cheltuit primiti 10 Puncte de Fidelitate (Ex: 31 lei = 310 puncte )

- Valoare a 10 puncte de fidelitate este de 0.03 RON (ex. 330 puncte = 1RON).
- Pentru a putea folosi Punctele de fidelitate este necesar ca in contul dvs. sa aveti puncte in valoare de minim 1 RON (330 puncte).
- Pentru a putea folosi Punctele de fidelitate intr-o comanda, aceasta trebuie sa fie in valoare de minim 25 RON.
- Nu este obligatoriu sa folositi toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de dvs. (care sa achivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale).
- Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care comanda dvs. a fost acceptata de catre coordonatorul delivery si dumneavoastra ati primit un mail acceptare al comenzii.
- Daca anulati o comanda in care ati folosit puncte de fidelitate, acestea va vor fi returnate in cont.
- Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care primiti un mail de confirmare a comenzii.
- Daca anulati o comanda, punctele de fidelitate pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.
- Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site, chiar daca ridicarea produselor se face direct din unul din Restaurantele Marty.
- Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.
- Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de 09.09.2011.
- Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

- Punctele nu se pot folosi in acelasi timp cu Cupoane valorice sau de discount, se poate folosi pentru o comanda  un singur tip de discount: Puncte de fidelitate sau Cupoane Valorice (codurile primite la concursuri, coduri promotionale etc.)


* Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret, sa nu fie alocate puncte de fidelitate.
** Marty Restaurants isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.