Oldies but Goldies

 • Piept de pui caramelizat

  Piept de pui caramelizat 150/200 g

  piept de pui, roșii cherry coapte, roșii, zucchini, vinete, ardei gras, mozzarella, sos sweet chili. PRODUS PICANT . *Acest produs nu este disponibil la comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  26,00 RON
 • Falafel & hummus bowl

  Falafel & hummus bowl 400/50 g

  falafel, hummus, zacuscă, rucola, iaurt cu verdețuri, mix de semințe, ulei de măsline, oțet balsamic . *Acest produs nu este disponibil la comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  26,00 RON
 • Salată Marty

  Salată Marty 350/50 g

  salată iceberg, roșii cherry, castraveți, cașcaval, șuncă, măsline, porumb, grana padano, sos thousand island . *Acest produs nu este disponibil pentru comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  21,00 RON
 • Salată Versace

  Salată Versace 350/50 g

  salată iceberg, piept de pui tempura, roșii cherry, ou, grana padano, ceapă, cimbrișor, castraveți, condimente, dressing cu iaurt și verdețuri, crutoane . *Acest produs nu este disponibil pentru comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  22,00 RON
 • Supă Asiatică

  Supă Asiatică 400 g

  creveți (pd), calamar (pd), tăieței de orez, garam masala, ceapă verde, mazăre (pd), ardei roșu, ciuperci shiitake, curry, sos de soia, ghimbir, condimente . PRODUS PICANT . *Acest produs nu este disponibil pentru comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  24,00 RON
 • Mac 'n' Cheese

  Mac 'n' Cheese 450 g

  penne, piept de pui, mozzarella, smântână dulce, gorgonzola, sos béchamel, sos sriracha, condimente . PRODUS PICANT . *Acest produs nu este disponibil pentru comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  24,00 RON
 • Extra Crispy Chicken

  Extra Crispy Chicken 150/50g

  piept de pui marinat, fulgi de porumb, făină, ou, sos de maioneză cu usturoi, ulei (fără garnitură) . *Acest produs nu este disponibil la comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  21,00 RON
 • Brocco' Beef & Rice

  Brocco' Beef & Rice 400g

  antricot de vită, usturoi, ceapă verde, orez sălbatic, roșii cherry coapte, broccoli(pd), ghimbir, vin alb, condimente, ulei, sos sriracha, sos de soia . PRODUS PICANT . *Acest produs nu este disponibil la comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  37,00 RON
 • Garlic Bread

  Garlic Bread 220/50g

  baghetă integrală, unt, usturoi, pătrunjel, mozzarella, grana padano, caș cheddar, ceapă lyonesse, ketchup făcut în casă . *Acest produs nu este disponibil pentru comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  17,00 RON
 • Chicken Castelina

  Chicken Castelina 450g

  penne, piept de pui, pancetta, ciuperci, sos bechamel, smântână dulce, mozzarella, usturoi, ceapă, condimente, ulei . Acest produs nu este disponibil pentru comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  24,00 RON
 • Beautiful Chinese Pasta

  Beautiful Chinese Pasta 400 g

  tăieței din grâu, antricot de vită, piept de pui, morcovi, ardei gras, usturoi, ceapă verde, ardei iute, ghimbir, sos de soia, sos sweet chili, chips morcovi, chips pastârnac, chips kale. PRODUS PICANT . *Acest produs nu este disponibil la comenzi cu ridicare de la Marty Muzeului, Cluj.

  32,00 RON