Nu deschide plicul

 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  “NU DESCHIDE PLICUL”

 Organizator BRANDUL MARTY RESTAURANTS.

 • -SC MARTY SUN PLAZZA SRL, str. Victor Babes 39, Cluj Napoca.

Premii oferite de organizator

Premiile oferite in cadrul campaniei “Nu deschide plicul” sunt: 

 • -City Break Praga pentru 2 persoane (1 buc)- in valoare de maxim 3000 lei. 
 • -Iphone 8  – (1 buc) – in valoare de maxim 3500 lei
 • -Consumatie in valoare de 100 de lei in restaurantele Marty (600 buc) 
 • -Consumatie in valoare de 50 de lei in restaurantele Marty (800 buc) 
 • -Limonada 500ml la alegere(16100 buc)
 • -Specialitati cafea la alegere (16500 buc)
 • -Smoothie la alegere (16500 buc)
 • -Cocktail fara alcool la alegere (16500 buc)
 • -Desert Cheesecake la alegere (16500 buc) 
 • -Pizza Prosciutto e Fungi (16500 buc) 

 Valoarea totala a premiilor este de 1.791.150 lei si vor fi atribuite castigatorilor respectand legislatia in vigoare privind castigurile in bani sau in bunuri.

Mecanismul campaniei

Participarea la concurs presupune o consumatie de minim 40 lei pentru fiecare plic. Campania se desfasoara in perioada 25 Mai 2018 – 30 Iulie 2018.

Clientul primeste de la Marty Restaurants un plic rosu in care este ascuns un premiu garantat. Premiul este tiparit pe un flyer care se gaseste in interiorul plicului(vezi anexa 1). Pe plic sunt tiparite detaliile si premiile campaniei (vezi anexa 1). Marty Restaurants isi rezerva dreptul de a decide modul si locatiile unde se vor impartii plicurile care sunt obiectul campaniei.

Pentru a descoperi si ridica premiul clientul trebuie sa vina cu plicul sigilat la unul din restaurantele Marty sa faca o consumatie de minim 40 lei si sa deschida plicul sigilat in fata unui ospatar. Pentru ca un plic sa fie valid acesta trebuie sa fie sigilat (lipit) si sa nu prezinte urme de deteriorare prin dezlipire. Aceasta campanie nu se cumuleaza cu alte oferte exceptand oferta de discount a cardurilor Marty VIP.

Premiile castigate se inmaneaza pe loc clientului in cazul in care acesta consta in bonuri de discount valoric sau preparate din meniu.

In cazul in care premiul castigat este unul din premiile mari - City Break Praga sau Smartphone Iphone 8 - seful de restaurant va proceda dupa cum urmeaza: 

 1. 1.Va nota data, semneaza si stampileaza flyerul pe care este tiparit premiul. 
 2. 2.Face o copie xerox flyerului de mai sus, iar flyerul il inmaneaza clientului. 
 3. 3.Face o copie xerox dupa actul de identitate al clientului si noteaza pe copie numarul de telefon si e-mailul acestuia. 
 4. 4.Inmaneaza doua exemplare cu regulamentul campaniei “Nu deschide plicul” clientului castigator, pe care acesta noteaza data, scrie “Am luat la cunostinta” si semneaza.
 5. 5.Semneaza si seful de restaurant regulamentul de mai sus in 2 exemplare. Un exemplar din regulamentul de mai sus ramane la client si unul la restaurant. 

Dupa 15 zile calendaristice, dar nu mai tarziu de 30 zile calendaristice castigatorul City Break Praga sau Smartphoe Iphone 8 va fi contactat de catre departamentul de Marketing al restaurantelor Marty pentru a stabilii detalii legate de intrarea in posesia premiului. 

City Break Praga este pentru 2 persoane si include transportul dus intors si 2 nopti de cazare. Castigatorul va primi si 2 tricouri personalizate cu identitatea Marty cu care va trebui sa faca poze in excursie conform unui itinerariu stabilit si acceptat de comun acord in momentul predarii premiului. Aceste poze vor fi afisate pe pagina de facebook Marty (www.facebook.com/Marty.fan.page) de catre echipa Marty in momentul primirii lor.

Smatphone Iphone 8 va fi predate siglat si se vor face poze cu castigatorul care vor fi afisate pe pagina de facebook Marty (www.facebook.com/Marty.fan.page) si pe blogul Marty blog.martyrestaurants.com

 

In momentul inmanarii oricarui premiu catre client acesta va completa si semna un “Formular  premiu campanie - Nu deschide plicul”. Acest formular ramane la restaurant unde se arhiveaza.

 

Model plic:

 

Model interior plic: